Tea Tairovic, këngëtarja me origjinë serbe ka folur ekskluzivisht për TVKLAN.AL rreth versionit të këngës “Hajde luj qyqek” në serbisht dhe jo vetëm për këtë temë. Ajo ka zbuluar më shumë detaje se si ka nisur ky projekt, por na ka treguar edhe për surprizën e…