19 Sep 2020
PLAY
Video

Dhurata Dora dhe Azet vijnë me “Lass Loss”

Dhurata Dora vjen me një këngë gjermanisht Dy këngëtarët shqiptarë Dhurata Dora dhe Azet janë bërë bashkë për të sjellë një këngë në gjuhën gjermane. Këngëtarja dhe reperi i famshëm kanë publikuar me videoklip këngën me titullin ‘Loss Loss’, këngë kjo me të cilën synojnë…

TV & Kinema

Fillon Lufta e Nuseve në Klan

Nuse e dasma të bukura, garë e fortë e plot emocione, dhëndurë që e përjetojnë garën po aq sa nuset, rrëfime plot humor e batuta e histori dashurie mbresëlënëse! Celebrime emocionuese, dekorime me klas dhe atmosfera të nxehta nga e gjithë Shqipëria por edhe Kosova. …

REDMEDIA © 2020 / Të gjitha të drejtat e rezervuara nga MEDIAALBANIA.COM