20 Oct 2020
TV & Kinema

Fillon Lufta e Nuseve në Klan

Nuse e dasma të bukura, garë e fortë e plot emocione, dhëndurë që e përjetojnë garën po aq sa nuset, rrëfime plot humor e batuta e histori dashurie mbresëlënëse! Celebrime emocionuese, dekorime me klas dhe atmosfera të nxehta nga e gjithë Shqipëria por edhe Kosova. …

REDMEDIA © 2020 / Të gjitha të drejtat e rezervuara nga MEDIAALBANIA.COM