Lindita dhe Veton Musai u vranë në shtëpinë e tyre nga Osman Shaptafaj në prag të Vitit të Ri. Lajmi ka tronditur të gjithë teksa mediat e huaja kanë zbuluar edhe motivin e krimit. Sipas tyre, 55-vjeçari shqiptar Osman Shaptafaj akuzohet se vrau vajzën e…