02 Dec 2020
PLAY
TV & Kinema

Bondi i ri shtyhet sërish

Dalja nëpër kinema e filmit të ri james Bond, është shtyrë sërish. Premiera e No Time To Die, ishte shtyrë më herët nga prilli në nëntor për shkak të pandemisë. Shfaqja e tij është shtyrë tani sërish për në 2 prill të vitit 2021 në…

BiG

Alban Dudushi në “Vizion Plus”

Ndryshimet e shumta dhe kalimet nga njëri ekran në tjetrin, të personazheve të njohur televiziv, kanë qenë kryefjala e ditëve të fundit. Një ndër lëvizjet e bujshme që është diskutuar ka qenë dhe ajo e moderatorit të njohur të ‘Top Channel’, Alban Dudushi. Nuk dihet…

REDMEDIA © 2020 / Të gjitha të drejtat e rezervuara nga MEDIAALBANIA.COM