Kategori: GoSsiP

GoSsiP është rubrika dedikuar gjithë thashethemeve dhe informacioneve të pakonfirmuara që qarkullojnë lidhur me programet, sepktaklet, televizionet, kalimet e personazheve e gjithçka tjetër që nuk është zyrtare.