Kategori: KINEMA

Tani bota e kinemasë, filmave vjen më pranë jush me një rubrikë të dedikuar, filmat më të mirë, datat e premierave, trailer, intervista dhe shumë surpriza ju presin në cineMEDIA, si gjithmonë vetëm në MEDIA•ALBANIA.