KONTAKTO

www.mediaalbania.com

facebook/mediaalbania

instagram/mediaalbania

twitter/mediaalbania

? Snapchat/mediaalbaniacom

Për çdo problem, shqetësim, artikull të publikuar apo kërkesë specifike na shkruani duke plotësuar formën e kontaktit në fund të kësaj faqe, na shkruani nëpërmjet emailit [email protected], në inbox të faqes sonë në rrjetin social Facebook, direct message në profilin e Instagram ose nëse keni një llogari në portalin tonë ju ftojmë të na dërgoni një mesazh privat.

Jemi KUDO pranë jush!!!

MEDIA•ALBANIA është faqja mediatike për të cilën ju keni nevojë, tashmë është edhe më e madhja në vend me më shumë se 100 mijë ndjekës. Ajo ka një mision të veçantë dhe ndryshe nga gjithë faqet e tjera në rrjetin social Facebook prej Korrikut të 2014 ne kemi nisur ëndrrën tonë. Ne kemi si qëllim të jemi pjesë e përditshmërisë suaj, të jemi sa më pranë jush me informacionet tona mediatike dhe ekskluzivet për të cilat ju informojmë çdo ditë me përkushtimin maksimal dhe gjithçka e bërë vetëm për pasion dhe dëshirën e madhe që ne si staf kemi për të ndarë informacionet me ju si gjithmonë të parët.

Krijuar për të qenë çdo ditë pranë jush, ne kemi tre vite jetë tashmë dhe kemi arritur të jemi një familje e madhe prej 100 mijë ndjekësish në profilin tonë në Facebook, e gjitha kjo e arritur nga ju fansat më të mirë në botë!

 Për të reklamuar në faqen tonë kontaktoni në adresën elektronike [email protected]
ose vizitoni linkun mediaalbania.com/marketing

Kontakto me ne

Plotëso formularin

* Të gjitha fushat janë të detyrueshme për plotësim