Pas fitores së Joe Biden ka reaguar ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barcak Obama. Obama në një postim në rrjete sociale shprehet se është shumë krenar për fitoren e Biden dhe e quan atë një fitore historike. “Jam shumë krenar të përgëzoj Presidentin…