Bill Gates dhe bashkëshortja e tij Melinda janë divorcuar pas 27 vitesh martesë. Themeluesi i Microsoft e njoftoi vetë ndarjen përmes një postimi në Twitter mbrëmjen e djeshme.  “Pasi e menduam gjatë, ne kemi marrë vendimin për t’i dhënë fund martesës sonë. Gjatë 27 viteve të…