Intervista shumë e pritur e Meghan Markle dhe Prince Harry me Oprah-n më në fund është transmetuar dhe ish-çifti mbretëror ka folur praktikisht për gjithçka. Dukët e Sussex kanë treguar detaje nga shumë gjëra që i kanë ndodhur, që nga vendimi për t’u larguar nga…