11 Apr 2021
PLAY
Video

Dhurata Dora dhe Azet vijnë me “Lass Loss”

Dhurata Dora vjen me një këngë gjermanisht Dy këngëtarët shqiptarë Dhurata Dora dhe Azet janë bërë bashkë për të sjellë një këngë në gjuhën gjermane. Këngëtarja dhe reperi i famshëm kanë publikuar me videoklip këngën me titullin ‘Loss Loss’, këngë kjo me të cilën synojnë…

REDMEDIA © 2021 / Të gjitha të drejtat e rezervuara nga MEDIAALBANIA.COM