Këngëtari i njohur kanadez, Justin Bieber, ka qenë në qendër të vëmendjes në këngën e re “Popstar”. Ky projekt muzikor u publikua disa orë më parë, që erdhi si bashkëpunim në mes të Drake dhe DJ Khaled. Por, ajo çka tërhoqi vëmendjen e fansave, ishte…