Përmes një njoftimi në Instagram, Klea Huta dhe Elgid Doda bënë me dije se janë bërë prindër për herë të parë. “Pak nga pak po ne po formojmë pazëllin e jetës sonë. Të dua Klea,” shkroi Elgiti duke zbuluar edhe emrin e bebushit. Djali i…