Marina dhe Geti kanë zgjedhur që ditët e para të vitit të ri t’i kalojnë në Emiratet e Bashkuara Arabe ku po vizitojnë disa qytete. Bashkë me ta janë edhe Luana me Krenarin, por këta dy të fundit nuk preferojnë të shfaqen çift në rrjete…