Për një nga çiftet më të dashura për publikun shqiptar 2020-ta do të jetë me gjasë viti më i bukur i jetës së tyre! Ata do të bekohen me një fëmijë! Sipas Iconstyle, Klea Huta dhe Elgit Doda do të bëhen prindër për herë të…