Jemi në prag të nisjes së sezonit të ri televiziv dhe ndryshimet, si çdo vit, nuk janë të pakta. Sezoni i ri nis në datën 7 Shtator në Tv Klan me programet tradicionale, por edhe me formate të reja. Një prej tyre është edhe spektakli…