Pas ardhjes në jetë të vajzës së Ledrit e Sarës, një kuriozitet i madh ka qenë për emrin që çifti i vendosi vogëlushes. Poem Blu, një emër i bukur dhe i padëgjuar, të cilin Sara dhe Ledri nuk e kanë gjetur vetë. Në një postim…