Top Channel është përpara fillimit të një sezoni të ri, me ndryshime dinamike në përmbajtje stil dhe teknologji. Një sezon që sjell investime në të gjitha studiot, por edhe krijime të reja nga e para. Siç është studio e “Shqipëria Live” apo “Procesi-t Sportiv”. Përveç…