Mbrëmjen e djeshme Noizy ka qenë i ftuar në NIN, ku ka folur gjerë e gjatë rreth anës profesionale dhe personale. Nga planet për të ardhmen, te shkallët e suksesit që ka ngjitur ndër këto vite, te konfliktet me reperët e tjerë e deri te…