Dhurata Dora vjen me një këngë gjermanisht Dy këngëtarët shqiptarë Dhurata Dora dhe Azet janë bërë bashkë për të sjellë një këngë në gjuhën gjermane. Këngëtarja dhe reperi i famshëm kanë publikuar me videoklip këngën me titullin ‘Loss Loss’, këngë kjo me të cilën synojnë…