27 Jul 2021
BiG

Alban Dudushi në “Vizion Plus”

Ndryshimet e shumta dhe kalimet nga njëri ekran në tjetrin, të personazheve të njohur televiziv, kanë qenë kryefjala e ditëve të fundit. Një ndër lëvizjet e bujshme që është diskutuar ka qenë dhe ajo e moderatorit të njohur të ‘Top Channel’, Alban Dudushi. Nuk dihet…

REDMEDIA © 2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara nga MEDIAALBANIA.COM