Këngëtari Maluma është fotografuar nga paparacët gjatë ditës së djeshme me një vajzë të panjohur për publikun, me të cilën po drekonte në New York.

Veç drekës, ata kanë shijuar në maksimum shoqërinë e njëri-tjetrit.

Maluma dhe vajza s’i kanë harruar për asnjë moment përkëdheljet e puthjet për njëri-tjetrin, duke “i vënë vulën” romancës së tyre të re.