Pas mungesës së gjatë, Top Channel do të rikthejë në ekran realityshow-n “Big Brother Albania”, i cili do të mbahet në ambientet e studiove të reja “Nova”, ku është ndërtuar shtëpia e konkurrentëve.

Gjatë festës së mbrëmshme të “Top Medias” në nder të 51-vjetorit të Tanit të “Topit”, moderatorët Isli Islami dhe Ori Nebiaj konfirmuan edhe njëherë rikthimin e “Big Brother” këtë sezon.

Ata treguan se festa po mbahej pranë pishinës së shtëpisë së madhe, pikërisht në oborr, ndërsa Isli Islami zbuloi edhe datën kur do të nisë “Big Brother”, pritet të jetë pranvera e vitit 2020-të, por akoma nuk ka një datë fikse.

/MEDIAALBANIA.COM