Nuse e dasma të bukura, garë e fortë e plot emocione, dhëndurë që e përjetojnë garën po aq sa nuset, rrëfime plot humor e batuta e histori dashurie mbresëlënëse! Celebrime emocionuese, dekorime me klas dhe atmosfera të nxehta nga e gjithë Shqipëria por edhe Kosova. 

Betejat për fustanin e bardhë, arredimin dhe ceremoninë më të bukur, në një konkurim që si asnjëherë më parë në një realizim televiziv. Kush do të jenë mbretëreshat e këtij edicioni të gjashtë ?  

Nga data 4 Janar 2020, ditë e shtunë, ora 20:00 në Televizionin Klan!

/Për më shumë vizitoni tvklan.al