Përmes një njoftimi në Instagram, Klea Huta dhe Elgid Doda bënë me dije se janë bërë prindër për herë të parë. “Pak nga pak po ne po formojmë pazëllin e jetës sonë. Të dua Klea,” shkroi Elgiti duke zbuluar edhe emrin e bebushit.

Djali i tyre quhet Krid. Po të njëjtën foto shpërndau edhe Klea, me mbishkrimin “Të dashurojmë Krid. 04/06/2020”.

“Faleminderit Elgit, dashuria e jetës sime, shoku im i jetës, e ardhmja ime, familja ime. Të dua sa s’ta them dot me fjalë. Faleminderit që ekziston.”- shtoi ajo.

Klea Huta – moderatore