Dhurata Dora vjen me një këngë gjermanisht

Dy këngëtarët shqiptarë Dhurata Dora dhe Azet janë bërë bashkë për të sjellë një këngë në gjuhën gjermane.

Këngëtarja dhe reperi i famshëm kanë publikuar me videoklip këngën me titullin ‘Loss Loss’, këngë kjo me të cilën synojnë tregun gjerman të muzikës.

Dhurata pret që kjo këngë të arrijë të kalojë suksesin e ‘Zemër’.